elektriciteit

Installatie, renovatie of herstelling van uw elektrische installatie.

Heb je elektriciteitswerken voor de boeg ? Wil je de installatie vernieuwen? Denk je aan verbouwingen? Wil je een extra kamer op de zolder? Of heb je een klein probleempje? Een schakelaar die niet meer werkt? Een zekering die telkens springt? Wil je internetaansluiting in jouw tuinhuisje of garage? Heb je een stopcontact tekort? Of ben je een klunzige klusser met twee linkerhanden?

Ken je bijvoorbeeld de veiligheidseisen voor installatie van elektriciteit in uw badkamer?

Ga dus niet onvoorbereid aan de slag! Bent je niet zeker van uw zaak, laat de klus dan over aan een vakman.

Previous
Next

Van hoofdaansluiting tot stopcontact! Zo gebeurd!

Vaco Technics kan je op alle mogelijke manieren helpen. In de uitvoering van deze werken. Of jou adviseren over materialen en werken. Of je helpen in de planning en voorbereiding. In assistentie op jouw maat. Aarzel niet om een mailtje te sturen en je ontvangt van ons een antwoord!

Vaco Technics voor al uw elektriciteits werken in Scherpenheuvel, Aarschot, Diest, Bekkevoort en daarbuiten.

Ons Werk

Domotica

Domotica zorgt voor een beter comfort door het automatiseren van elektrische functies. Deze kunnen volledig op maat gemaakt worden naar je persoonlijke levenstijl en wensen. Het maakt ons het leven makkelijker en het zorgt er ook voor dat we minder zullen verbruiken.

Bv een simpele “alles uit” knop zorgt er voor wanneer we de woning verlaten, dat alle lichten en elektriche toestellen zullen uitgeschakeld worden, maar ook dat de verwarming een graadje lager gaat. Hierdoor moeten we niet alle lichten gaan controleren en zullen we ook minder gaan verbruiken.

Previous
Next

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos!

Wil je meer weten over al de mogelijkheden van domotica?

Vaco technics is verdeler van:

Geïnteresseerd in onze diensten?

Gebruik onderstaande gegevens om ons te bereiken. wij beantwoorden al uw vragen en geven u het beste advies.